Inteligentné zrkadlo do kúpeľne otvára novú éru zariaďovania domácnosti

- 2022-11-24-

Inteligentné LED zrkadlo do kúpeľnepatrí medzi módny inteligentný domáci nábytok. Pevne veríme, že väčšina domácich sanitárnych potrieb alebo aplikácií sú v podstate zrkadlá do kúpeľne. Poďme spoznať jeho smart zónu.



1ã Indikácia času a teploty

Toto inteligentné zrkadlo do kúpeľne je založené na zrkadle systému mobilných telefónov Android. Dokáže spoločne navrhnúť systémový softvér a domácu výzdobu, pričom uvedie čas a teplotu v reálnom čase.


2ã Získajte informácie v reálnom čase

Zákazníkom umožňuje pýtať sa na dnešné správy, teplotu a ďalšie informácie na základe dotyku obrazovky displeja pri umývaní rúk alebo čistení tváre. Umožňuje im tiež nechať slová pre svojich príbuzných a sledovať spotrebu vody z vodovodu a energie doma.


3ã Funkcia počúvania hudby

Inteligencia inteligentného kúpeľňového zrkadla sa prejavuje aj v sieťovom pripojení a Bluetooth online počúvaní hudby. Užite si počúvanie hudby v kúpeľni.



4ã Antifogging

V súčasnosti môžu všetky inteligentné kúpeľňové zrkadlá na trhu poskytnúť dodatočný efekt proti zahmlievaniu, čo je jeden z rozdielov medzi inteligentnými kúpeľňovými zrkadlami a bežnými kúpeľňovými zrkadlami. Vďaka antifog efektu nemusíte po každom kúpeli drhnúť zrkadlo zrkadla uterákom, aby ste jasne videli, aby ste sa mohli skutočne vidieť.


5ã Odolný voči vlhkosti

Vo všeobecnosti možno zrkadlá s LED svetlami a dotykovými spínačmi nazvať inteligentné kúpeľňové zrkadlá. Kvôli prepínaciemu napájaniu vo vnútri sa veľa ľudí obáva, že sa im dostane voda. V skutočnosti sa netreba báť.



6ã Antikorózna

Tento druh inteligentného kúpeľňového zrkadla má aj tú výhodu, že ľahko nehrdzavie a má dlhú životnosť. To tiež znamená, že kvôli problémom s koróziou zrkadlového skla nemusíte vymieňať zrkadlo v kúpeľni.


Ningbo Lux Universe Lighting Technology Co., Ltd.sa zameriava na výskum a vývoj a výrobuInteligentné LED svetlo zrkadlána 12 rokov. Výkonní výrobcovia, výrobcovia zdrojov, priamo predávajú a prispôsobujú zrkadlá inteligentného osvetlenia LED. Vďaka silným špičkovým technológiám, novému dizajnu, vynikajúcemu spracovaniu, vynikajúcej kvalite a ohľaduplným službám sa Dapai Mirror Industry stal stálym výberom päťhviezdičkových hotelov, verejných priestorov a domácich dekorácií.inteligentné zrkadlá,inteligentné make-up zrkadlá, domáce dekoračné zrkadlá,inteligentné kúpeľňové zrkadláa hollywoodske žiarovkové zrkadlá, Nadviazala dobré vzťahy spolupráce s mnohými značkovými spoločnosťami, projekčnými ústavmi, staviteľmi, výrobcami stavebných materiálov a splnila potreby zákazníkov na hromadné prispôsobenie a objednávky malých sérií.